Όροι χρήσης :

  • A.P CURIUM – BRAND

Η εταιρεία μας A.PCuriumTradingltd μέλος του ομίλου PapaelisseouGroup σας παρουσιάζει την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε είδη υγιεινής που είδατε ποτέ στις καλύτερες τιμές. Έπιπλα μπάνιου , αποχωρητήρια , νιπτήρες , μίξερ , καθρέφτες , καμπίνες και πολλά άλλα . Πέραν των 1000 προϊόντων , όλα σε μιαν ιστοσελίδα ταξινομημένα σε κατηγορίες με κωδικούς και τιμές για την πιο εύκολη χρήση και περιδιάβαση του πελάτη μας. Όλες οι τιμές είναι με το φπα . Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει και το δικό της κατάστημα στην Λεμεσό στην Οδό ΑΠ. Βαρνάβα 16β – τ.τ. 3065 όπου μπορείτε να δείτε την ποιότητα των προϊόντων μας.

  • Παραγγελίες κα παραδόσεις :

Η εταιρεία μας εισάγει την μεγαλύτερη γκάμα από τα προϊόντα της από την Ελλάδα . Πέραν του 90% των κωδικών που υπάρχουν στην σελίδα μας υπάρχει σε απόθεμα. Μπορούμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα που θα επιλέξετε από 1 μέχρι 17 ημέρες το αργότερο . Κάποια είδη υπάρχουν στις αποθήκες μας οτιδήποτε άλλο έρχεται από την Ελλάδα εντός 15 ημερών . Παγκύπρια παράδοση ΔΩΡΕΑΝ . Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την παραγγελία σας με τους πιο κάτω τρόπους.              

Τηλεφωνικός στο : 7000 2323 , 25 565177 , 25 560152 .

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Face Book : A.P Curium Sanitary Ware and Ceramic . Στο INBOX .

Οι πληρωμές γίνονται είτε στο κατάστημα μας είτε επιτόπου με την παραλαβή των προϊόντων σας .

  • Business to Business :

Για ξενοδοχεία , εργολάβους , εταιρείες ανάπτυξης γής , καταστήματα και άλλα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα πιο πάνω τηλέφωνα για να κλείσουμε ένα ραντεβού για να δούμε τις ανάγκες σας . Η προσφορά που θα σας δώσουμε θα έχει σίγουρα ακόμα επιπλέον έκπτωση από τις τιμές καταλόγου .

 

  • Συνεργάτες :

Η εταιρεία μας ενδιαφέρετε για συνεργάτες σε όλες τις πόλεις για την προώθηση της τεράστιας γκάμας των προϊόντων της . Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο 7000 2323 ή στο emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Newsletter :

Η εταιρεία μας κάθε μήνα θα βγάζει διάφορα προϊόντα σε προσφορές με ακόμα πιο χαμηλές τιμές . Όσοι από τους αγαπητούς μας πελάτες ενδιαφέρονται να σας αποστέλλουμε κάθε μήνα το email με τις προσφορές μας , κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας . Με την εγγραφή σας γνωρίζετε και αποδέχεστε την νέα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων GDPR .

  • ME ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 1000 ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ :

Η A.PCurium αναβάθμισε την ιστοσελίδα της για να μπορεί να παρουσιάσει την μεγάλη της γκάμα με πέραν των 1000 προϊόντων με την καλύτερη ποιότητα και τιμή . Προϊόντα που δεν μπορεί κανείς να παρουσιάσει από μόνο ένα κατάστημα .Κάτι που μας χαρακτηρίζει είναι ότι η εταιρεία μας είναι μαζί με τον πελάτη και μετά την πώληση , για συμβουλές , service και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί .

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την προτίμηση σας και σας ευχόμαστε μιαν καλή περιδιάβαση στα 1000 και πλέον προϊόντα μας .  

Εκ της Διευθύνσεως .

A.P Curium Trading Ltd - 2019